CONFIDENCE IN MOTION

Vertrouwen in beweging. Dat is de huidige slogan van Subaru. Ook Niestcar staat volledig achter deze slogan met hun Zaalvoetbal- en Fiets Team. Zaterdag 8 september trapt het zaalvoetbalteam af voor een nieuw seizoen. En de eerst volgende Fiets-Classic is zondag 23 september tijdens de DAM TOT DAM Fietsclassic.

Joop Niesten al vanaf kleins af aan sportiefSPORT:
Sport is belangrijk voor een ieders gezondheid. Daarnaast brengt het de mens bij elkaar. Zoals op de foto te zien is, is Joop Niesten al vanaf jongs af aan “sportief”. Niestcar heeft nu al ruim 12 jaar een zaalvoetbal-team en sinds 4jaar een Fiets-team. Zo ook sponsort Niestcar al sinds hun bestaan in 1985 de wielerronde van Beverwijk & Heemskerk. Het gaat bij ons niet alleen om de Promotie van Niestcar en Subaru maar ook om Team-building, gezondheid, plezier en uithoudingsvermogen. En zo wordt er tijdens de borrel met de wielerronde toch weer gepraat over die mooie “Ronde-Miss” in de auto van Niestcar.

Mark Niesten & Léon Meewezen op de Mont-VentouxFIETSEN:
Het Fiets-Team van Niestcar is individueel, ze fietsen op zich zelf en als team. Zo staat de eerstvolgende Fietsclassic op 23 september 2012 in de agenda. De “DAM TOT DAM Fietsclassic” waaraan Bob Niesten, Mark Niesten, Léon Meewezen en Denise Bon aan deel gaan nemen met een afstand van 105km. Vaak wordt er gezamelijk getraind maar ook individueel wordt er veel gefietst gezien de werktijden wel eens verschillen.

Egmond-Pier-Egmond 2011 Bob & Coen Niesten & Léon MeewezenZo hebben Bob Niesten, Coen Niesten en Léon Meewezen al diverse keren meegefietst in de “Egmond-Pier-Egmond” fietsclassic. en staat deze voor a.s. 12 januari 2013 weer in de planning. Ook Mark Niesten die afgelopen jaar uit viel zal het dit jaar opnieuw gaan proberen. Ook de “L’Alpe D’Huez” is al diverse malen opgefietst o.a. door Bob, Mark en Léon. De “Dolemieten marathon” van ruim 145km is beklommen door Denise en hebben Mark en Léon de “Mont-Ventoux” top bereikt.

Bob Niesten tijdens de Egmond pier Egmond 2012Mountainbiken wordt er ook veel gedaan, door de Heemskerkse duinen, op het strand en in Schoorl. Hier zijn o.a. Ron Peggeman, Mark, Bob en Coen Niesten, Marit wullings, Léon meewezen en diverse andere fietsvrienden van Niestcar te vinden.

Mark Niesten & Leon Meewezen op de L'alpe D'Huez Denise Bon tijdens de Maraton van de Dolemieten Mark Niesten & Leon Meewezen op de Mont-Ventoux dam tot dam fietsclassic route Leon Meewezen op de Mont Ventoux

Team Niestcar zaalvoetbal anno 2005ZAALVOETBAL:
Het Niestcar zaalvoetbal-team is in 2000 opgericht. Dit jaar bestaat het team dus alweer 12 jaar! In de loop der jaren zijn er wat spelers uit gegaan en ook nieuwe erbij gekomen, enkele oud gediende die nog steeds spelen zijn o.a. Martijn van Urk, Gideon Pool, Mario Levis, Jeroen Oosterhof, Mark Niesten en Bob Niesten. En sinds 2 jaar zijn daarbij komen versterken Jacco Baar, Rik Brink en Paul de Ree. A.s. Zaterdag 8 september is de aftrap voor seizoen 2012/2013. Ze spelen in de competitie van recreatie zaalvoetbal “De Waterakkers”.

wielerronde heemskerk 2012OVERIG:
Naast alle voetbal en fiets geweld bestaat Niestcar uit een gezond en sportief team. Zo wordt er veel gedaan aan watersport. zo is Ron Peggeman duikinstructeur en zijn er meer sporten die geoefend worden door het team, denk aan Waterskiën, Wake-boarden, Kite-surfen, zeilen en zwemmen. Quad-, Auto- en Motor sport, Honkbal, Fitness en gym zijn ook sporten die beoefend worden. Ook vele klanten en bezoekers van Niestcar zijn Sportief, het is leuk om te zien en te spreken hoe er o.a. door sport toch altijd weer een klik ontstaat. Het merk Subaru heeft zich natuurlijk ook bewezen in de sport, denk met name aan de Rally-Sport waar ze meervoudig kampioen zijn geworden. Kortom, Niestcar is gezond en staat met volle vertrouwen in beweging. “CONFIDENCE IN MOTION”

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo