40 JAAR SUBARU ALL WHEEL DRIVE

Symmetrical All-Wheel-Drive
In 2012 bestaat de belangrijkste Subaru-technologie, Symmetrical All-Wheel Drive, 40 jaar, nadat deze geïntroduceerd werd in de Subaru Leone Estate Van in 1972. Gedurende de afgelopen 40 jaar bleef FHI een pionier op het gebied van personenauto’s met AWD. De totale productie van Subaru’s met AWD staat inmiddels op 11.782.812 eenheden (per 31 januari 2012). Lees verder voor de Limited Edition Forester & Legacy.

subaru all wheel drive awdHet AWD-systeem levert optimale grip op alle vier de wielen door het motorvermogen gedoseerd te verdelen. Met de combinatie van Symmetrical AWD en Subaru’s unieke boxermotor is de hele aandrijflijn volledig symmetrisch. De versnellingsbak ligt achter de vooras en exact in het midden en in een rechte lijn met de aandrijfassen. Deze opstelling optimaliseert de gewichtsbalans in lengte- en dwarsrichting. Al deze eigenschappen zorgen constant voor optimale grip op verschillende ondergronden en onder uiteenlopende rijomstandigheden. Voortreffelijke stabiliteit bij hoge snelheden, uitmuntend bochtengedrag en een buitengewoon snel reagerende auto is het resultaat. Dit alles maakt van het SAWD een belangrijke technologie die ten goede komt aan Subaru’s veiligheidsfilosofie en rijplezier.

40 years edition foresterLimited Edition Forester
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Subaru een gelimiteerde editie van de Forester ontwikkeld. Als trouwe Subaru Rijder kent u de kwaliteiten van de Forester. Laat u nu verrassen door het rijke uitrustingsniveau van de Forester 40 Years Edition, zoals de exclusieve kleur “Deep Green Pearl”, een elektrisch bedienbaar panoramisch schuifdak, dual-zone climate control, trekgewicht tot 2.000 kg, 17” lichtmetalen velgen, symmetrical AWD, Xenon verlichting en premium audio incl. bluetooth en achteruitrijcamera. De Forester 40 Years Edition is leverbaar vanaf € 35.995,-*. U bent van harte welkom voor een proefrit.

limited edtion legacyLimited Edition Legacy
Ook voor de Legacy is er een gelimiteerde editie uitgebracht. Laat u verrassen door het rijke uitrustingsniveau van de 40 Years Edition Legacy, zoals de symmetrical AWD, lineartronic CVT automatische transmissie, lederen bekleding**, navigatiesysteem met achteruitrijcamera**, dual-zone climate control, premium audio incl. bluetooth, lichtmetalen velgen, regen- en lichtsensor en vehicle dynamics control (VDC). De Legacy 40 Years Edition is leverbaar vanaf € 35.995,-*. U bent van harte welkom voor een proefrit.

40 JAAR SUBARU ALL WHEEL DRIVEForester 40 years edition ACCESSOIRES aanbieding
Om de gelimiteerde versie van de Forester nog aantrekkelijker te maken hebben we het navigatiesysteem en het lederen interieur voor dit model extra scherp geprijsd. Het speciale 40 years edition logo wordt in het lederen interieur verwerkt. In de rugleuning van de voorstoelen zal ongeveer op schouderhoogte het logo “debossed” worden ingeperst. Dat betekent dat het logo voelbaar “op het leer ligt” en geeft een exclusieve uitstraling.
Forester edition: Actieprijs lederen interieur € 1395,-
Forester edition: Actieprijs navigatiesysteem € 1545,-

* Incl. BTW/BPM, excl.metallic lak, kosten rijklaar maken en verwijderingsbijdrage.
** Wordt na kentekenaanvraag gemonteerd.
Wijzigingen voorbehouden. Afgebeelde auto kan afwijken van de actie-auto.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo