Nieuwe Servicewagen voor NIESTCAR

Hij is er weer, en wat voor één!
 
 
 
 
 
 
  
niestcarLand Rover DEFENDER HIGH CAPACITY PICK UP.
Reeds in de jaren ’90 had Joop Niesten al een Defender als Servicewagen en die is nu dus terug. Ditmaal een High Capacity PICK-UP. Aangezien wij veel met Land Rover werken kon het ook niet anders om er weer één als Servicewagen in te zetten. Met extra laadruimte en trekvermogen voor als u als klant onverhoopt stil komt te staan en wij u moeten ophalen met de autoambulance. Tevens is de Servicewagen gelijk voorzien van onze logo’s zodat u er niet omheen kunt.

Zondag 28 augustus 2011
Afgelopen zondag was het dan zover! De 51e editie van de Ronde van Heemskerk! Traditiegetrouw is het de aftrap voor de Heemskerkse volksfeesten. De nieuwe Serivewagen van NIESTCAR was te zien tijdens de wielerronde van Heemskerk waar deze prachtige Pick Up fungeerde als Huldigingsauto. Hiervoor was het achterdek eraf gehaald zodat de winnaars en de “Ronde-miss” goed te bewonderen waren.

De wielerronde van Heemskerk
De wielerronde is een sportief en gezellig evenement waar bewoners van Heemskerk en omgeving al ruim van tevoren naar uitkijken. Sport verbindt ons en kan bovendien het beste in ons naar boven halen. NIESTCAR is al jarenlang sponsor van dit evenement. En stelt ook ieder de Huldigingsauto beschikbaar.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo