Kunst expositie bij Niestcar B.V.

Kunstexpositie bij NIESTCAR B.V.

Zo uniek als Subaru is, is kunst ook. Ieder kunstwerk heeft z’n eigen karakter. De komende periode kunt u werken bezichtigen van Marly Rijs – van Helden bij automobielbedrijf NIESTCAR B.V. te Heemskerk, Uw Subaru en MG/Rover dealer van de ijmond en omstreken.

Marly Rijs – van Helden is geboren in Haarlem en woont en werkt in Alkmaar. Naast diverse cursussen en workshops volgde zij de opleiding ruimtelijk vormgeven aan het Crejat, waar zij nu zelf als docente werkzaam is.

Het werk dat Marly maakt bestaat voornamelijk uit keramiek, soms gecombineerd met andere materialen zoals hout, zijde of metaal. De vorm van structuren van deze materialen zijn belangrijk. Het contrast dat ontstaat met de strakke lijnen van de keramiek geven een boeiend effect. Zij maakt ook werk in opdracht, zo heeft ze de laatste jaren diverse urnen gemaakt waarin de persoonlijke wens van de opdrachtgever centraal staat, deze kan variëren door kleur, tekst, symboliek.

Vanaf 1989 exposeert zij regelmatig op diverse locaties in Nederland. En nu dus bij NIESTCAR B.V. te Heemskerk. In de showroom hangen al diverse schilderijen van Ellen Niesten, echtgenote van Joop Niesten. Het idee is ontstaan omdat de kunst net als het merk Subaru als “Uniek” beschouwd mag worden. En nu zijn dus buiten de schilderwerken van Ellen Niesten ook de kunstwerken van Marly Rijs – van Helden te bewonderen in de showroom van NIESTCAR B.V. te Heemskerk.

Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom van Subaru dealer NIESTCAR B.V. gelegen aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk.

Op de foto van links naar rechts; Marly Rijs – van Helden, Ellen Niesten en Joop Niesten.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo