EINDEJAARS SHOW 2011

Vanaf 16 t/m 31 december geven wij een GROOTSE eindejaarsshow. Het loont de moeite om een bezoek te brengen aan onze showroom. Tal van acties en aanbiedingen tijdens deze dagen zoals het winnen van een GRATIS onderhoudsbeurt en extra voordeel op winterbanden en accessoires. Tevens hebben wij een Primeur in Europa!

    
  

Prijzen & Aanbiedingen;
Tijdens de show die loopt t/m 31 december 2011 hebben wij tal van aanbiedingen in onze showroom, denk hierbij aan Dakkoffers tot spatlappensets. Vooral wintergerelateerde aanbiedingen zijn er volop.  Ruime keuze aan Jong gebruikte “company-cars” dus vraag gratis en geheel vrijblijvend de extra scherpe inruilvoorstel aan. Als u onze showroom bezoekt tijdens deze dagen maakt u tevens kans op een GRATIS ONDERHOUDSBEURT.

Primeur in Europa;
Vanaf 27 december 2011 staat er een Primeur in onze showroom. De introductie van een geheel nieuw model. De Subaru XV! De ideale wintersport auto, een auto voor het hele gezin met de nieuwste generatie BOXER motoren van Subaru incl. START/STOP systeem op de benzine motoren zorgen ervoor dat dit een echte GROENE-Crossover is geworden waar het hele gezin van gaat genieten. Kom dus langs om deze geweldige nieuwe XV te bewonderen.

BOXER ZIRM-BAR (Niestcar's Apres-SKI Bar)Gezelligheid;
Naast alle aanbiedingen en mooie auto’s zorgen wij van natuurlijk ook voor dat echte winterse gevoel. Zowel het echte Kerst-gevoel als voor het echte Wintersport-gevoel. We hebben zelfs een heuse ZIRM-BAR in onze showroom incl. gluwijn en warme chocomel met slagroom. Natuurlijk bent u ook welkom voor een heerlijke kop koffie of thee! GEZELLIG!

Graag tot ziens in onze showroom.
(LET OP!  25 & 26 december gesloten)

Namens het hele NIESTCAR – TEAM wensen wij u alvast hele fijne feestdagen en een gezond 2012 maar bovenal heel veel veilige kilometers met uw auto.

team niestcar

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo